050 - 466 3452  Puhelinpalvelu ma-pe kello 8:00-16:00
Sähköposti: info@designbetoni.fi   Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki

Vesieristys - vedeneristys hinta

Paljonko vesieristys / vedeneristys maksaa?

Vedeneristyksen hinta muodostuu työstä sekä materiaaleista. Tällä sivulla on vedeneristyksen hintalaskuri jolla voit laskea tarkan hinnan vedeneristykselle.

Vedeneristyksen hintaan vaikuttaa vesieristettävän tilan pinta-ala, läpivientien ja reunojen sekä kulmien määrä sekä vesieristykseen käytettävä materiaali. Näin ollen jokainen kohde on omanlaisensa kokonaisuus.

Materiaalina käytämme BestLevel Oy:n laadukasta vedeneristysjärjestelmää. BestLevelin vedeneristysjärjestelmän päälle voi asentaa minkä tahansa laatoituksen tai muun märkätiloihin soveltuvan pintamateriaalin. Lisäksi käyttämämme mikrosementti on hyväksytty BestLevelin vedeneristyksen kanssa käytettäväksi märkätiloissa. (VTT / Eurofins Expert Services hyväksyntä)

VESIERISTETTÄVIEN TILOJEN ESIMERKKEJÄ

  • - Kylpyhuoneen vedeneristys
  • - Kodinhoitohuoneen vedeneristys
  • - Kurasyöpön sisältävän eteisen vedeneristys
  • - Saunan vedeneristys

Teemme vedeneristykset VTT:n sertifikaatilla kaikkiin vesieristettäviin tiloihin.

Mikä on vesieristys?

Vesieristys on ainekerros, joka kestää kastumista kerta toisensa jälkeen saumoineen. Sen tehtävä on estää nestemäinen veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen. Työ on rakentamismääräysten mukaan pakollinen märkätiloissa.

Vesi voi tunkeutua rakenteeseen kapillaarivirtauksena tai painovoiman vaikutuksesta, kun sen pinta kastuu. Kapillaarivirtaus on nesteen siirtymistä huokoisessa aineessa huokosalipaineen paikallisten erojen vuoksi.

Märkätilojen vedeneristäjä sertifionti

Vedeneristäjillämme on Eurofins Expert Services Oy:n (Entinen nimi VTT Expert Services Oy) myöntämä Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti (entinen VTT-sertifikaatti). Vedeneristystyö kannattaa aina teettää sertifioidulla vedeneristäjällä.

Märkätilojen vesieristys on erittäin huolellista työtä eikä vain vedeneristeen levittämistä lattiaan ja seiniin. Lattiakaivoliitosten, hanaliitosten, kaikkien muiden mahdollisten läpivientien, sekä pintarakenteen ja kynnyksien on oltava vesitiiviitä hyvin pitkiä aikoja.

LASKE VEDENERISTYKSEN HINTA TOTEUTETTUNA

Ohjeita

Täytä alla olevan laskurin kentät vedeneristettävien pintojen osalta. Oranssilla värillä olevan kysymysmerkin kohdalta saat lisäohjeita täytettävän kentän osalta.

Vesieritettävä tila

Vesieristettävä neliömetrimäärä (Lattia+seinät yhteensä) lukuna. Voit laittaa myös yhden desimaalin. Esimerkiksi 75 tai 75.6

Anna vesieristettävä neliömäärä yhteensä (lattia+seinät):

Laita tähän lukuna vesieristettävässä tilassa olevien syvennysten, ikkunasmyygien, koteloiden sekä muurien kappalemäärä yhteensä.

Esimerkki seinässä olevasta syvennyksestä (1kpl):

Anna syvennysten, ikkunasmyygien, koteloiden sekä muurien kappalemäärä yhteensä:

Laita tähän vesieristettävässä tilassa olevien läpivientien ja kaivojen kappalemäärä yhteensä.

Anna läpivientien ja kaivojen kappalemäärä yhteensä:

Kokonaishinta

Hinta 00.00

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

Minimiveloitus vedeneristykselle on 790€ + alv 24% (979,60€ sis.alv 24%).
Huom! Lisäksi tulee pohjatyöt (tarvittaessa, kuten tasoitus) tuntityönä 58€/h + alv 24% ja materiaalit kulutuksen mukaan.