050 - 466 3452  Puhelinpalvelu ma-pe kello 8:00-16:00
Sähköposti: info@designbetoni.fi   Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki

Mikrosementti Elämyslattia+

Mikrosementti

Elämyslattia+ on upea mikrosementtipinnoite. Pinnoite on paksuudeltaan 1-3mm ja se voidaan asentaa lattian lisäksi myös kylpytiloihin, seiniin, portaisiin ja ulkotiloihin. Myös esimerkiksi takan ja työtasojen pinnoittaminen mikrosementillä on suosittua.

Elämyslattia+ mikrosementti toteutetaan ammattilaisen käsityönä. Jokainen toteutettu mikrosementtipinnoitus on aina yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Pinta on eläväisen näköinen, täysin tasaisen näköistä pintaa ei ole tarkoitus toteuttaa eikä se ole myöskään mahdollista. Elämyslattia+ mikrosementti on upea betonipinnoite joka sopii kaikenlaiseen sisustamiseen. Asennettaessa betonin päälle alla olevassa betonilattiassa olevat pienet halkeamat jäävät piiloon pinnoitteen alle.

Kylpytiloissa ja muissa kosteissa tiloissa mikrosementti asennetaan suoraan vesieristeen päälle tai jo olemassa olevan laatoituksen päälle. Seinissä pinnoite asennetaan olemassa olevaan seinäpintaan. Pinnoitteella on erittäin hyvä ja luja tarttuvuus eri materiaaleihin.

Pinnan kiiltoaste on valintasi mukaan joko matta (kiiltoaste 10) tai satiini (kiiltoaste 30). Värivaihtoehtoja on useita.
Katso värivaihtoehdot

ELäMYSLATTIA+ MIKROSEMENTIN OMINAISUUKSIA

  • - erittäin näyttävä betoninen pinnoite
  • - sopii koteihin ja julkisiin tiloihin
  • - voidaan asentaa myös märkätiloihin
  • - käy lattiapintoihin ja seinäpintoihin
  • - laaja värivalikoima
  • - kulutuskestävyys mikrosementillä on hiukan kovempi kuin parketilla
  • - sopii hyvin myös remonttikohteisiin
  • - voidaan asentaa myös laatan päälle
  • - käy sekä sisätiloihin että ulkotiloihin, ulkotiloissa käytetään karkeampaa mikrosementtiä

MIKROSEMENTIN TYÖVAIHEET

Lattiassa tartuntapintana on yleensä betoni, tasoite tai laatta. Joissan tapauksissa mikrosementti voidaan asentaa myös olemassa olevan liimaparketin päälle, mutta tällöin on tehtävä erikoisvalmisteluja ennen asennusta. Lattian pinta on oltava tasainen ja se hiotaan ennen asennusta.

Seiniin asennettaessa seinät on tasoitettava samalla tarkkuudella kuin jos seinät maalattaisiin, levysaumat sekä ruuvinkannat on tasoitettava ja tasoite on hiottava ennen asennusta.

Mikrosementti voidaan asentaa lähes mihin pintaan tahansa, yleissääntönä on että pohjapinnan on oltava tasainen ennen asennusta.

Elämyslattia+ mikrosementtipinnoite toteutetaan 3-4 ohuena kerroksena. Toteutusaika on yleensä 3-5 vuorokautta, kuivumisajoista sekä toteutettavasta pinta-alasta riippuen. Lopullinen Elämyslattia+ mikrosementtipinnoitteen paksuus on 1-3mm. Lopuksi mikrosementtipinta suojakäsitellään lakalla kahteen kertaan. Lakan kiiltoastevaihtoehdot ovat matta (kiiltoaste 10) ja satiini (kiiltoaste 30).

MIKROSEMENTTI KOSTEISSA TILOISSA

UUTTA! Meiltä nyt myös vedeneristys asennettuna märkätiloihin. Lue lisää vedeneristys sivultamme tästä.

Kun märkätiloihin halutaan betonipintaa näkyviin, ainoastaan Elämyslattia+ pinnoite on mahdollinen vaihtoehto vesieristyksen vuoksi. Kosteissa tiloissa on asennettava vesieriste ja se voidaan asentaa 1-3mm paksun Elämyslattia+ pinnoitteen alle.

Elämyslattia+ pinnoitteella voidaan lattioiden ja seinien lisäksi pinnoittaa myös erilaisia muotoja, kuten esimerkiksi työtasot. Värivaihtoehtoina myös märkätiloissa on kaikki Elämyslattia+ värikartaston värisävyt.

Elämyslattia+ mikrosementti asennetaan suoraan vesieristeen päälle märkätiloissa. Vesieriste täytyy olla valmiiksi asennettuna ennen Elämyslattia+ pinnoitteen asennusta. Elämyslattia+ pinnoite voidaan asentaa myös olemassa olevan laatoituksen päälle esimerkiksi remonttikohteissa, jolloin säästetään remonttikuluissa kun vanhaa laatoitusta ei tarvitse erikseen purkaa.

Märkätiloissa on kiinnitettävä erityistä huomiota lattiakaivojen, unidrainien ja kurasyöppöjen asennuskorkeuteen, koska edellä mainittujen kehykset ovat yleensä suunniteltu laatoitukselle. Mikrosementtipinnoite on huomattavasti laatoitusta ohuempi ja tämä on huomioitava, jotta lattiakaivojen ja unidrainien kehys ei jää liian korkealle.

MIKROSEMENTTI SEINIIN

Oletko miettinyt miltä näyttäisi sisäseinä olohuoneessa tai makuuhuoneessa designbetonilla toteutettuna? Upealta, elävältä ja yksilölliseltä, juuri sinulle ja sinun makuusi tehtynä.

Betoni on saavuttanut suosiota sisustusmateriaalina ja seinämateriaalina se on yksilöllinen ja upea. Toteutamme designbetoniseinät Elämyslattia+ mikrosementillä. Mikrosementti voidaan asentaa monien eri materiaalien päälle ja sen tarttuvuus ja pysyvyys eri materiaaleissa on erittäin luja.

Elämyslattia+ mikrosementillä voidaan seinien lisäksi pinnoittaa myös erilaisia muotoja, kuten esimerkiksi työtasot, portaat ja porraskäytävät. Myös kosteiden tilojen seinät voidaan toteuttaa Elämyslattia+ mikrosementillä. Värivaihtoehtoina myös seinissä on kaikki Elämyslattia+ pinnoitteen värikartaston värisävyt.

MIKROSEMENTTI PORTAISIIN

Portaiden pinnoitus mikrosementillä on erittäin suosittua. Jos portaat ovat betonista, täytyy portaat hioa ja tasoittaa tarvittaessa ennen asennusta. Elementtiportaissa on useasti pieniä lohkeamia jotka täytyy korjata tasoitteella ennen Elämyslattia+ mikrosementin asennusta. Portaiden pohjapintana voi olla myös muu materiaali kuin betoni.

MIKROSEMENTTI ULKOTILOISSA

Elämyslattia+ mikrosementti soveltuu hyvin myös ulkokäyttöön, kuten esimerkiksi terassin tai ulkoportaiden pinnoitukseen. Ulkotiloissa käytämme kivikoolta karkeampaa mikrosementtiä, jossa on kovempi kulutuskestävyys. Myös mikrosementin pinta jätetään ulkotiloissa karkeammaksi kuin sisätiloissa liukkauden estämiseksi.

Katso esite pdf-muodossa Lataa esite pdf-muodossa Pyydä tarjous mikrosementistä

Teemme mikrosementtipinnoituksia säännöllisesti
seuraavilla paikkakunnilla:

- Helsinki - Espoo - Vantaa - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Lohja - Kirkkonummi -

Mikrosementti Elämyslattia+ toteutettuna lattiaan

Mikrosementti Elämyslattia+ toteutettuna portaisiin

Mikrosementti Elämyslattia+ toteutettuna kylpyhuoneeseen

Artikkeli kohteestamme Glorian Koti lehdessä
Katso pdf-tiedostona

ENNEN JA JÄLKEEN MIKROSEMENTIN ASENNUSKUVIA

Kylpyhuone ennen mikrosementtipinnoitusta

Vanha laatoitettu kylpyhuone johon on rakennettu levyistä kiinnitykset lattiasta irti olevalle vessanpöntölle. Irtiolevat laatat poistettu. Vanha laattapinta tasoitetaan kauttaaltaan ennen mikrosementtipinnoituksen asennusta.

Kylpyhuone mikrosementtipinnoituksen jälkeen

Lopputulos Elämyslattia+ mikrosementtipinnoituksen jälkeen ammattilaistemme toteuttamana. Näistä kuvista näet kuinka upeaksi ja moderniksi vanha laatoitettu kylpyhuone saadaan mikrosementtipinnoituksella muutettua.

Mikrosementin väri: Helmi
Suojalakan kiiltoaste: Matta

Portaat ennen mikrosementtipinnoitusta

Kaartuvat betoniportaat ennen mikrosementtipinnoituksen asennusta. Portaat on tasoitettu ja hiottu ennen mikrosementin asennusta.

Portaat mikrosementtipinnoituksen jälkeen

Portaat mikrosementtipinnoituksen jälkeen ammattilaistemme toteuttamana. Lopputulos on upea, moderni ja elegantti.

Mikrosementin väri: Hiili
Suojalakan kiiltoaste: Matta

Kylpyhuoneen lattia laatoitettu ennen mikrosementtipinnoitusta

Lattian laattapinta tasoitetaan ja ympärillä olevat rakenteet suojataan noin metrin korkeuteen saakka ennen mikrosementtipinnoitusta. Jos mahdollista niin wc-istuin ja lattialla olevat kalusteet on hyvä irroittaa ennen pinnoitusta ja asentaa takaisin pinnoituksen jälkeen.

Kylpyhuoneen lattia pinnoitettu
mikrosementillä

Ammattilaistemme toteuttama mikrosementtipinnoitus laatoitetun lattian päälle. Koko kylpyhuoneen ilme saadaan muutettua moderniksi ja upeaksi pelkästään lattian pinnoituksella.

Mikrosementin väri: Graniitti
Suojalakan kiiltoaste: Matta

Terassin lattia ennen mikrosementtipinnoitusta

Terassin lattian pinta on päässyt huonoon kuntoon. Pohjatöinä vanha maali hiotaan pois lattiasta, pohja primeroidaan ja lattiakaivon kansi vaihdetaan uuteen.

Terassin lattia mikrosementtipinnoituksen jälkeen

Koko terassin ilme muuttuu mikrosementtipinnoituksen jälkeen kuten kuvista näkee. Mikrosementti on terassilla kestävä ja tyylikäs ratkaisu.

Mikrosementin väri: Titaani
Suojalakan kiiltoaste: Matta

Portaat ennen mikrosementtipinnoitusta

Laatoitetut portaat hiotaan ja tasoitetaan ennen mikrosementin asennusta. Irrallaan olevat laatat joko injektoidaan tai poistetaan ennen tasoitusta.

Portaat mikrosementtipinnoituksen jälkeen

Mikrosementtipinnoituksella portaiden ilme muuttuu tyylikkääksi ja moderniksi. Vanhoista portaista saadaan pinnoittamalla aivan uuden veroiset.

Mikrosementin väri: Graniitti
Suojalakan kiiltoaste: Matta
Pyydä tarjous mikrosementistä

Elämyslattia+ mikrosementin värikartta

MUSTA

BETONI

HIILI

TITAANI

GRANIITTI

HOPEA

TERÄS

HELMI

Yllä oleva värikartta on perusvärikarttamme. Saatavilla myös erikoisvärejä lisähinnasta. Erikoisväreissä toimitusaika on hiukan pidempi.

Lataa tästä värikartta pdf-tiedostona Tilaa aito värikartta kotiisi

Värimallikansion tilaus

Tärkeätä tietoa

Voit tilata mikrosementin värimallikansion lainaksi oheisella lomakkeella. Kansiossa on Elämyslattia+ mikrosementtipinnoitteella toteutetut luonnolliset värimallipalat joista voit valita itsellesi sopivan värisävyn. Pyrimme lähettämään kansion seuraavan arkipäivän aikana.

Suunnittelutoimistot ja sisustussuunnittelijat saavat pitää kansion. Yksityisasiakkaita pyydämme palauttamaan kansion 2 kuukauden kuluessa tilauksesta, muuten joudumme veloittamaan kansion omakustannehinnan 92€ sis. alv 24%. Kansio palautetaan osoitteeseen: P.Carlson Oy, Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki.

Tilaajan tiedot:

Olen:


Pyydä tarjous mikrosementistä