050 - 466 3452  Puhelinpalvelu ma-pe kello 8:00-16:00
Sähköposti: info@designbetoni.fi   Kivikonlaita 42, 00940 Helsinki

Elämyslattia® Loviisan Asuntomessujen ykköskohteessa, Finnlog WisdomHouse kohde nro 16

Elämyslattia® Loviisan Asuntomessujen ykköskohteessa Finnlog WisdomHousessa

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellstenille rakennettuun taloon kannattaa mennä tutustumaan nyt Loviisan Asuntomessujen aikana 2023. Asuntomessut ovat Loviisassa tänä vuonna aikavälillä 7.7.-6.8.2023. Loviisan asuntomessujen aukiolo-ajat ovat päivittäin kello 10:00 - 18:00, jonka lisäksi torstaisin on artisti-ilta, jolloin messukodit ovat auki kello 20:00 saakka.

Toteuttamamme Puhdasvalubetonilattia (Elämyslattia®) on nähtävissä Finnlog WisdomHouse messutalossa, kohde numero 16. Kirjailija-terapeutti Tommy Hellstenille rakennettu 161-neliöinen CLT-talo on herättänyt jo ennakkoon valtavan paljon mielenkiintoa. Talossa on paljon hienoja ratkaisuja ja yksityiskohtia, toteuttamamme hiotun puhdasvalubetonilattian lisäksi.

Elämyslattia® on rekisteröimämme tuotemerkki Puhdasvalubetonilattialle, josta käytetään myös nimityksiä Hiottu betonilattia, kiillotettu betonilattia, lakattu betonilattia jne.

Elämyslattia® on käsitelty ja timanttihiottu Puhdasvalubetonilattia

Betonilattia on siirtynyt julkistiloista omakotitaloihin. Se on vastustamattoman upea materiaali, joka suuntaa katseet alaspäin. Lattian parhaat ominaisuudet korostuvat kun alla on lattialämmitys. Energia välittyy suoraan betonipintaan ja lämpö tuo pehmeyden jalkojen alle. Käytössä huomaat betonin kovan olemuksen muuttuvan pehmeäksi elämykseksi.

Betonilattia on hienon olemuksensa lisäksi taloudellinen taloa lämmitettäessä, koska sen päälle ei asenneta energiaa hukkaavia lattiamateriaaleja. Lattia on kulutusta kestävä, kesällä viileä ja talvella lämmin.

Vanhetessaan betonin väri voi muuttua ja lattiasta tulee entistäkin ihastuttavampi. Lattioihin voit halutessasi saada värisävyjä, jotka korostavat lattian vahvaa luonnetta.

Elämyslattian värivaihtoehtoina ovat betonin oma väri, Vaalean harmaa, Sementin harmaa, Basaltin harmaa sekä Antrasiitti. Betonin värjäys suoritetaan valuvaiheessa lattian pintaan hierrettävällä kuivasirotteella. Katso sirotteiden värikartta

Värisirote Sementin harmaa varmistaa betonin oikean sävyn. Betoni on joka kerralla hiukan eriväristä johtuen käytettävän maa-aineksen luontaisesta vaihtelusta. Toisinaan betonin oma sävy on kylmän harmaa, toisinaan taas ruskehtavan harmaa. Jos halutaan varmistaa että lattiasta ei tule ruskehtavan harmaata, käytetään värisirotetta Sementin harmaa.

UUSI MAHDOLLISUUS VAATIVALLE SISUSTAJALLE

  • - parantaa lämmön tuottoa
  • - kestävä kotitalouksien ja julkistilojen materiaali
  • - yhdistää tilan kalusteet
  • - edullinen ja vaivaton hankkia

ELÄMYSLATTIAN TYÖVAIHEET

Elämyslattian valuvaiheessa toteutetaan koneellinen liippaus oikeaan karkeusasteeseen, jolloin betonin kivet painuvat syvemmälle ja lattia tiivistyy. Lattia viimeistellään rakennuksen loppuvaiheessa timanttihionnalla sekä pintakäsittelyaineilla. Oikein valmistettuna betonin halkeamat minimoidaan ja saadaan silkkimäinen lattiaelämys. Ennen lattiavalua on kiinnitettävä erityistä huomiota valuvalmisteluihin sekä lattiavalun jälkeen jälkihoitoon ja lattian suojaukseen. Kun toteutetaan Elämyslattia, lattiavalun minimivahvuus on 80 millimetriä.

Elämyslattian® esite

Katso esite (pdf)
Lataa esite (pdf)

Ohjeet

Katso valmistelu- ja jälkihoito-ohje (pdf)
Lataa valmistelu- ja jälkihoito-ohje (pdf)
Katso Elämyslattian hoito-ohje (pdf)
Lataa Elämyslattian hoito-ohje (pdf)

Elämyslattian® tarjouspyyntö

Pyydä tarjous tästä

Toteuttamamme Elämyslattia Loviisan Asuntomessut 2023, Finnlog WisdomHouse, Kohde numero 16.
Tommy Hellstenin asunnon upea betonilattia
Lattian väri: Basaltin harmaa Osoite: Regaalienkatu 17, Loviisa Kuva: Paula Osenius

Teemme hiottuja Elämyslattia® betonilattioita
säännöllisesti seuraavilla paikkakunnilla:

- Helsinki - Espoo - Vantaa - Kerava - Mäntsälä - Tuusula - Nurmijärvi - Hyvinkää - Sipoo - Porvoo - Klaukkala - Nummela - Lahti - Lohja - Kirkkonummi -

Elämyslattia on upea sisustuselementti

Elämyslattian värivaihtoehdot, sirotevärit

VAALEAN HARMAA

SEMENTIN HARMAA

BASALTIN HARMAA

ANTRASIITTI

Elämyslattian väriksi voidaan jättää myös betonin oma luonnollinen väri.

Värisirote Sementin harmaa varmistaa betonin oikean sävyn. Betoni on joka kerralla hiukan eriväristä johtuen käytettävän maa-aineksen luontaisesta vaihtelusta. Toisinaan betonin oma sävy on kylmän harmaa, toisinaan taas ruskehtavan harmaa. Jos halutaan varmistaa että lattiasta ei tule ruskehtavan harmaata, käytetään värisirotetta Sementin harmaa.